dilluns, 12 d’agost del 2024

Aguacero

 

 Gener de 1955. En un poble de la serra madrilenya en poc temps han mort assassinades quatre persones: dos guàrdies civils i l'alcalde del poble i la seva dona. És per això que l'inspector de la policia Ernesto Trevejo és enviat cap allà a investigar els crims amb l'ajuda d'un jove guàrdia civil. Les autoritats estan molt interessades en resoldre ràpidament aquests crims, en la zona s'està construint una gran presa i el govern de Franco vol donar una bona imatge a l'exterior.

  Durant aquestes vacances he passat per Plasencia i he aprofitat per visitar La Puerta de Tannhauser, una llibreria amb molt encant que segueixo des de fa temps a Instagram. És allà on he trobat aquesta novel·la d'un autor extremeny desconegut per mi però que ja porta escrites vàries novel·les amb l'inspector Trevejo com a protagonista.

  La lectura d'Aguacero ha estat interessant, pel protagonista i per l'època en què es desenvolupa l'acció, tres dies del mes de gener en els quals la protagonista és la insistent pluja que no para de caure, un ambient fred que s'agraeix en aquests dies de calor. L'he valorat amb 3 estrelles perquè no està contemplat el 3,5. S'agraeix que l'editorial Alrevés hagi recuperat el primer cas de l'inspector Trevejo, publicat originalment l'any 2016.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada