dimarts, 17 de novembre del 2020

Nits d'estiu

  

  No tinc gaire cosa a dir d'aquest llibre, un recull de relats curts de reconeguts autors que tenen com a nexe comú l'estiu, o això se suposa, ja que en algun d'ells jo no l'he sabut veure.

  De tots els relats només tres o quatre els he trobat mig interessants, i em sap greu dir-ho però així és com ho he sentit. Dels que he trobat millors destacaria Et deixaré la meva tovallola, d'Stefanie Kremser, potser de tots el que més m'ha agradat. També he trobat que estan bé El drac màgic de Llucia Ramis i Asseguda al replà, de Sílvia Soler. Potser l'error ha estat meu, per llegir-lo al novembre i no a l'agost. 

2 comentaris:

  1. Per això jo fa molt temps que no llegeixo reculls de relats de diversos autors. Vaig fer-ho algun cop i t'empasses una pila de contes per trobar-ne un o dos que estan bé, només. Diferent són els relats d'un mateix autor, perquè tenen un sentit i una continuïtat, almenys estilística, i sovint més que això. Però aquest és el típic llibre que no llegiré, ni que hi tingui part algun escriptor/a que m'agradi molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'ha decebut molt, la veritat, l'he trobat com a un producte de consum per a l'estiu, sort que me'l van deixar.

      Elimina