dijous, 12 de desembre del 2019

Vacances d'hivern

   El Gerry i la Stella són un matrimoni de jubilats que decideixen, en ple hivern, passar un cap de setmana llarg a Amsterdam. Aparentment són una parella feliç però mentre estan fora de casa aniran aflorant petites grans diferències entre ells que faran que es qüestionin la seva continuïtat com a parella, com el problema d'en Gerry amb l'alcohol, el fort sentiment catòlic de la Stella, els records de la seva Irlanda natal, on van patir els estralls del terrorisme de l'IRA.
  Havia llegit bones crítiques d'aquesta novel·la però m'ha decebut una mica, la història en sí és bona però pel meu gust excessivament recarregada de detalls inútils, com si el barnús de l'hotel és així, al carrer hi ha unes bicicletes que van d'aquesta o d'altra manera, o el taxi que els porta d'un lloc a un altre, massa descriptiu de detalls que crec que no aporten res al fonament de la novel·la, que ja dic que m'ha semblat bo. Llàstima haver de dir que les 254 pàgines se m'han fet llargues.

2 comentaris:

  1. Gràcies per l'avís, perquè aparentment pinta bé, però si es fa pesat amb les descripcions segurament no m'agradaria tampoc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que jo crec que aquestes descripcions no serveixen més que per omplir línies, potser s'ha d'entendre el perquè estan on estan, però fa que la narració sigui massa lenta pel meu gust. Però a part d'això el fons de la història és bo.

      Elimina