diumenge, 4 de març del 2018

Senderisme VI

    Ja feia dies que no publicava res relacionat amb el senderisme, que no he deixat de practicar sempre que he pogut, que no és tan freqüentment com desitjaria però no em puc queixar.
    La ruta de què parlo és un camí que he fet amb raquetes de neu, però que es pot fer sense neu i gaudir-ho d'allò més. Es tracta d'una senda perfectament senyalitzada dins l'estació d'esquí nòrdic Tuixent-La Vansa, un lloc preciós que queda relativament a prop de les grans ciutats si es va a la recerca de neu. El camí transcorre al començament pel mig del bosc, amb alguna clariana de tant en tant fins arribar a la barraca del pastor. Un cop allà és pot optar per pujar a la Tossa Pelada (que no vaig fer) o bé seguir pel camí marcat i fer un recorregut circular no gaire llarg que es pot fer perfectament en un matí, són 7 km. Si es vol pujar a la Tossa Pelada cal afegir 3 km més, i de pujada.


    


4 comentaris:

  1. No tot han de ser llibres! Bona recomanació aquesta. Veus una altra cosa en la que coincidim, encara que a mi les raquetes no m'acaben d'enganxar. Jo prefereixo el peu a terra, però tot el que sigui trescar està bé. No sé si és el mateix, però fa un parell d'anys vam fer la Gallina Pelada, i ens va costar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta ruta és molt assequible si no puges a la Tossa Pelada, és ben bé una passejada tot i que la facis amb raquetes.
      Ara que ja no puc esquiar les raquetes em permeten gaudir del tou de neu que tenim aquest hivern, i tal i com està ara si no és amb raquetes no es pot fer o és molt dificultosa.
      La Gallina Pelada no l'he fet encara perquè sempre que he tingut l'ocasió de pujar m'ha fet mal temps, però no desisteixo, hi tornaré.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Tuixent és espectacular, i més aquest any amb la quantitat de neu que ha caigut.

      Elimina