diumenge, 27 d’agost del 2023

Teoria del gall

   La inspectora Mina Fuster no té una bona relació amb la seva mare, tot just s'acaben de barallar fa uns dies i la Mina des de llavors no n'ha tingut notícies. Ara la Mina està investigant amb el seu equip un macabre cas en què un assassí està deixant bosses amb restes d'una dona al llarg de tota Europa. 

  Dies després de la discusió entre mare i filla, la Mina s'assabenta que la mare ha acomiadat la dona que la cuidava i que ha marxat de casa, deixant els mobles tapats com si no hagués de tornar en molt temps, ningú no sap quan ha marxat ni a on.

  Vaig agafar de la biblioteca aquest nou cas de la inspectora Mina Fuster, només he llegit Els fils de l'aranya i fa molt temps, aquesta nova entrega la tenia en la llista de pendents, ja que tinc un bon record de l'anterior. Però no l'he acabada i em sap greu, he llegit fins a la meitat, la narració m'ha resultat una mica caòtica així com els diàlegs dels personatges, en cap moment he aconseguit entrar-hi dins. I la veritat és que ho sento molt perquè tenia moltes ganes de llegir-lo, potser no l'he agafat en un bon moment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada