dilluns, 27 de juliol del 2020

Els àngels em miren

   En mig d'una situació política complicada, els Mossos d'Esquadra han d'investigar un terrible crim: dues noies adolescents han aparegut mortes amb senyals d'haver sofert un crim ritual, amb la llengua arrencada i amb un tatuatge d'unes ales al clatell. En un entorn socialment complicat a la ciutat de Barcelona, el caporal Abraham Corvo, mulat d'ascendència guineana i amb una forta personalitat, serà l'encarregat de portar aquesta investigació.
   He passat mesos esperant aquesta novel·la, molt sol·licitada a la biblioteca i que a més va quedar confinada a causa de la Covid, l'he començat amb moltes ganes i l'he trobat dinàmica i interessant, però no l'he acabat i no sabria dir ben bé perquè. Com diuen els joves, em donava "mal rollo", se'm posava mal cos, potser per la crueldat del doble crim, potser el protagonista té una personalitat peculiar i molt forta, no sé què ha estat però no trobava el moment de seguir amb la lectura i l'he deixat a mitges. Tot i això, potser hi torni, quan em trobi més preparada, no ha estat el llibre, he sigut jo.

4 comentaris:

  1. La meva filla el té, però a mi sempre m'ha fet certa mandra... potser algun dia

    ResponElimina
  2. L'últim cop que vaig visitar una llibreria vaig buscar aquest llibre. Fa temps que vull llegir un altre llibre de Marc Pastor, després que la primera experiència m'agradés. Però no el tenien. Potser és un senyal. Generalment, si vaig a la llibreria i no tenen un llibre que busco, considero que li ha passat tanda, mala sort. Tot i això, i tot i que sembla que a tu se t'ha fet feixuc, per algun motiu, encara no perdo l'interès. Penso que li he de donar una nova oportunitat a l'autor, veurem si acaba caient aquest o un altre.

    ResponElimina
  3. Doncs jo feia temps que tenia ganes de llegir-lo però entre pandèmies i coses diverses crec que no ha estat el millor moment. Serà un senyal, com dius. Segur que l'acabaràs llegint ;)

    ResponElimina