dilluns, 6 d’abril del 2020

Tot el bé i tot el mal

   La Reina (curiós nom, si més no), es troba per motius de feina a Bucarest: psicòloga de professió, ha de seleccionar personal per a una gran empresa. Aparentment és una dona triomfadora: guanya molts diners fent una feina que li agrada, té marit i un fill adolescent, un ex-marit i ara mateix també té un amant que l'ha acompanyat en aquest viatge. D'un dia per l'altre la vida de la Reina es capgira a causa d'un greu esdeveniment i les seves prioritats vitals comencen a canviar.
  No voldria dir gaire cosa més de la trama d'aquesta novel·la de Care Santos, la tercera que llegeixo d'aquesta autora i que m'ha enganxat força. Tot el relat es desenvolupa en capítols curts i en poc temps, un temps en què la Reina va recordant episodis de la seva vida que fan que el lector hi entri poc a poc, en el perquè és la dona que és ara, el seu comportament, les seves reaccions, la seva actitud envers els esdeveniments que li han passat al llarg de la seva vida.
  Des que vaig llegir fa temps Habitaciones cerradas m'he tornat fan de la Care Santos, encara em queden novel·les seves pendents que segur que llegiré tard o d'hora. Val a dir que un cop acabada aquesta he vist que forma part d'una bilogia que continuarà amb el títol Seguiré les teves passes, i que segur que llegiré també.

4 comentaris:

  1. Sort que no n'expliques massa cosa perquè en qüestió de dues setmanes, si res no canvia, l'estaré llegint. M'he assabentat avui mateix d'aquesta segona part de la qual parles, i si aquest em segueix causant tan bona impressió com 'Desig de xocolata' i 'Mitja vida', segur que acabarà caient també.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que t'agradi, acabo de veure que el tens en cua ;)

      Elimina
  2. M'agrada molt l'autora. Aquesta la tinc a casa des de els Nadals de l'any passat, encara no he trobat el moment... quin desastre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Núria! No et sentis malament, amb tot el que llegeixes no vull ni imaginar com és la teva lleixa de llibres pendents de llegir... Espero que li arribi ben aviat el moment, properament sortirà la segona part.

      Elimina