divendres, 29 de setembre del 2017

Planeta Ki: mundo de dioses

Resultado de imagen de planeta ki mundo de dioses    El planeta Nibur, habitat per la raça anuk, està en greu perill: les condicions de la seva atmosfera van canviar radicalment i de manera sobtada, i això va fer que els anuk haguessin de refugiar-se sota terra, on van construir-se una nova vida. Després d'anys i d'investigacions, han trobat la manera de recuperar les condicions que hi havia abans a la superfície del seu planeta; per això necessiten l'element 79, que es troba en el llunyà planeta Ki, on planejen un viatge a la recerca d'aquest element que garantirà la superviència dels anuk i de la seva llar Nibur.
   No llegeixo pràcticament mai ciència-ficció, no és un gènere que m'agradi, prefereixo de llarg les històries on els escenaris i les persones poden ser reals. Però en aquest cas he fet una excepció amb aquesta novel·la d'un jove conegut que no és escriptor ni es dedica a res que tingui a veure amb la literatura, però que ha fet l'esforç d'escriure una novel·la que ell mateix s'ha encarregat d'editar i posar a la venda mitjançant el portal Amazon. 
  I malgrat no agradar-me la ciència-ficció, la lectura ha estat ràpida i entretinguda, amb personatges que no són humans però que tenen moltes de les virtuts i defectes dels humans, com l'enveja, la gelosia, l'ànsia de poder i també el sacrifici pel bé comú i la valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada