dijous, 6 d’agost del 2015

La noia del tren

    La Rachel agafa el tren per anar a Londres cada dia a la mateixa hora i aquest tren cada dia s'atura en el mateix semàfor vermell; això fa que es fixi en el mateix grup de cases prop de la via. En una d'elles viu una parella a qui la Rachel observa cada dia i fins i tot els ha posat nom: la Jess i el Jason són joves i s'estimen, semblen una parella ideal. Però un dia, amb el tren aturat al semàfor, la Rachel veu un fet a la casa que li fa canviar la idea que ella tenia de la parella. Aquest fet la trasbalsa, i tot una sèrie d'esdeveniments posteriors fan que allò que era una simple distracció es converteixi en un thriller on ella mateixa es veurà implicada.
    Sens dubte s'ha convertit en el bestseller de l'estiu, és una novel·la que es llegeix fàcilment i d'una tirada, amb intriga, acció i narrada en primera persona per tres personatges diferents, tots dones. Té un posat molt britànic, les cases típiques dels afores de Londres, els problemes amb l'alcohol de persones ja no tan joves. Tot això fa que sigui de lectura fàcil i complaent, sense complicacions, el típic llibre per emportar-se de vacances, passar una estona distreta i no escalfar-se massa el cap. 

6 comentaris:

  1. Força d'acord amb la teva valoració. Es llegeix ben ràpid i enganxa força fins el final. Sospito, però, que madurarà malament, i que d'aquí un temps tots els que l'hem llegit, que som molts, pensarem que no n'hi havia per tant, i que no valia massa... ja ho veurem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també penso el mateix, de fet ja ho començo a pensar.

      Elimina
  2. Bon vespre. Em dic Jordi i he creat un blog per donar a conèixer un llibre que espero que surti el novembre. Es dirà "L'Últim defensa" i serà publicat per l'editorial Stonberg. Ara mateix l'intento donar a conèixer, abans no surti, a tot de blogs de lectura. Si voleu conèixer-ne l'argument i us interessa o fer-ne algun comentari, podeu entrar a
    lultimdefensa.blogspot.com .
    Moltes gràcies!
    Per cert, sobre "La noia del tren", totalment d'acord amb el primer comentari, una mica massa sobrevalorada, tot i que passa ràpid i això s'agraeix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi, entraré i ho miraré.
      Crec que "La noia del tren" acabarà sent com la cançó de l'estiu.

      Elimina
  3. És veritat que amb el temps acabes pensant que tampoc és per tant. Li vaig posar un 4/5 perquè em va semblar prou valent i original que la protagonista fos tant i tant anti-heroïna, el que provoca situacions límit, però al cap i a la fi tot es queda en que és un best-seller que fa el que promet, entretenir i punt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roselles, tot i això fa la seva funció d'entretenir, i he llegit que fins i tot faran una peli, ja veurem què en queda de tot.

      Elimina