dissabte, 15 de febrer de 2014

L'altra

    L'Anna és una física reciclada a dissenyadora que conviu amb el Manel des de fa una pila d'anys. Es troba en un punt d'inflexió en la seva vida personal, el Manel acaba de pedre la feina i s'estan plantejant ser pares.  L'Anna no està en el seu millor moment, la relació amb el Nel és difícil, sent que el necessita i a la vegada el voldria lluny, i l'aparició d'en Teo, un jove sord, encara fa que tot plegat sigui més difícil.
    És un fet conegut i reconegut per molts lectors i lectores que després de llegir un llibre que t'ha tocat la fibra sensible has de passar un petit temps de "dol" fins que es comença un altre llibre. Així és com m'he sentit després d'acabar L'altra. Trasbalsada m'ha deixat la vida de l'Anna, la Nona, una dona com qualsevol amiga o coneguda nostra, molt propera, molt actual, tendre i punyent, amb un passat colpidor que la fa introvertida i poc comunicativa. 
    Tot i que m'ha agradat molt, a estones m'ha costat seguir el fil dels pensaments i les situacions que viu l'Anna, però no és culpa de la narració sinó meva, per llegir amb poca concentració. Així que recomano seure tranquil·lament i sense distraccions per gaudir d'aquesta magnífica novel·la.
    

2 comentaris:

 1. Ja el tinc localitzat i reservat.

  Són tan positius els comentaris dels llibres de la Rojals que em fa una miqueta de por. I si no m'acaba de convèncer? Espero resoldre el dubte aviat.

  Llegir amb poca concentració o llegir a estonetes molt curtes fa de mal llegir, i a mi tot sovint em passa. Bon diumenge!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estic segura que t'agradarà. A vegades les expectatives queden una mica frustrades pels comentaris tan bons de tothom, però espero que no sigui el cas.
   Últimament estic fatal de temps, però si haig de deixar de llegir em moro ;) Bon diumenge igualment!

   Elimina