divendres, 17 de setembre del 2021

La drecera

  
 
 En un xalet de l'Empordà viu un noi amb els seus pares, que fan de masovers de la rica família propietària del xalet. Aquest noi, de qui no sabrem el nom, narra des dels seus ulls les seves experiències, com viu el seu dia a dia des dels últims anys d'escola fins al moment en què haurà de començar a l'institut.
  Amb aquesta senzilla història, Miquel Martín i Serra aconsegueix que el lector vegi la vida des dels ulls del jovenet protagonista, des de la seva posició i els seus raonaments infantils la majoria de vegades i quasi juvenils a mesura que passa el temps, i així veurem que de vegades no entèn les reaccions dels adults, i també com queda fascinat per les maneres de fer i com són de diferents la família rica, els de Can Fanga, com són anomenats per un dels personatges que formen part de l'entorn del noi. En definitiva, un llibre molt maco, curt però que deixa empremta.

2 comentaris:

  1. A mi la història no em va dir massa cosa, però em va semblar que estava meravellosament ben escrit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, tens raó, està tan ben escrit que per això l'he puntuat amb quatre estrelles. També és veritat que he trobat a faltar un final diferent, pel meu gust és massa abrupte.

      Elimina