dimarts, 27 d’agost del 2019

La barrera

   Gaspar és un pobre home, marginal i sense amics que conviu amb la seva mare, una dona amargada amb qui quasi no parla; cada nit treballa al Port Fòrum com a vigilant de seguretat, controlant l'accès de vehicles a aquest port de luxe. Evelyn és una jove hondurenya treballadora i plena de somnis que busca una feina millor per ajudar les seves germanes i la mare. La caporala Lídia Sánchez i el mosso d'Esquadra Pau Ribó hauran d'investigar un cas que en principi no els hauria de tocar pel seu lloc professional, l'operació Amnèsia, relacionada amb uns casos de subsmissió química.
  Aquests tres camins personals, aparentment sense relació, formen part de la trama de La barrera, primera novel.la que llegeixo de Jordi de Manuel, curta, entretinguda i que es llegeix en una estona, tot i que m'ha deixat un mal regust per la duresa dels fets que relata i dels que no donaré pistes per no fer un spoiler.

2 comentaris:

  1. Sempre que us veig ressenyar llibres del Jordi de Manuel, que era profe a la meva facultat, penso que l'he de tornar a llegir, només he llegit un llibre seu, però al final no li trobo el moment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aquest es llegeix en un moment. Ja feia temps que el tenia a la llista d'autors pendents de llegir, he vist que té molts llibres de tot tipus.
      A mi em passa una cosa semblant com et passa a tu, però més greu: Maria Barbal va ser profe meva de català a l'institut i encara no he llegit cap llibre seu...

      Elimina