diumenge, 4 de novembre del 2018

El país dels crepuscles

   La vall de Boí és un lloc encisador. I a més de paisatges espectaculars, gent amable, neu i muntanyes, també acull llegendes i supersticions que, malgrat ser al segle XXI, algú encara creu que són vigents. D'això va la trama d'aquesta novel·la ben curta però plena d'acció, on el comissari Fuster, que casualment es troba allà fent un curs, haurà d'aplicar tot el seu coneixement, amb l'ajuda dels mossos destinats allà, per detenir algú que està assassinant de manera cruel i ritual, alguns veïns de la vall. 
   Vaig escollir aquesta novel·la perquè fa temps havia llegit Sebastià Bennasar i em va agradar. És un llibre curt, potser una mica massa curt pel meu gust, crec que es podria haver allargar la trama sense fer-la feixuga. Tot i això, m'ha resultat entretinguda i m'ha fet recordar els paisatges que vaig visitar fa uns anys, fins i tot m'han vingut ganes de tornar-hi.

2 comentaris:

  1. A mi també em va agradar prou, però no entenc aquesta mania de l'autor de posar trames tan diferents dintre d'històries tan curtes, cadascuna d'elles podria desembocar en una novel·la sencera. Tinc pendent un llibre seu a casa, a veure si el 2019 és el seu any. És un autor massa prolífic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Déu n'hi do la quantitat de coses que ha publicat, ho vaig mirar al Google i vaig quedar astorada.
      Jo també crec que el que dius, cada personatge dona per un altre llibre sencer. Però ens agrada ;)

      Elimina