dijous, 4 de març del 2021

El viatge


 El viatge forma part de la col·lecció Petits Plaers de l'editorial Viena, i la veritat que en aquest cas s'ho mereix plenament, el qualificatiu de petit plaer. O com a mínim, així ho he sentit jo mentre llegia aquest llibret que m'ha semblat un petit conte, que tracta sobre l'Adriana, una jove vídua d'un poble perdut de Sicília del qual no ha sortit mai. Recomanable 100%, gaudi-lo com ho he fet jo, val la pena. I a més llegireu un Premi Nobel, el va rebre Luigi Pirandello l'any 1934.

  

4 comentaris:

  1. També sóc fan d'aquesta col·lecció que ens permet llegir petites joies d'alguns autors i autores clàssiques i així descobrir-les. Difícilment en llegiríem res si no fos d'aquesta manera. De moment n'he llegit un parell, però en tinc dos més esperant torn a la lleixa. Molt aviat caurà el proper, per no dir la setmana vinent. Però cap dels dos és aquest que tu comentes ara, així que... quina putada que el recomanis tant, hahaha.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja he vist que n'has llegit un parell, El festí de Babette no em va agradar gens però en aquesta col·lecció hi ha Stefan Zweig i ja fa temps que el vull tornar a llegir.
      A mi m'ha agradat molt El viatge, espero que no pugin molt les teves expectatives i que després quan el llegeixis no t'agradi ;)

      Elimina
  2. Ho haig de dir: quina edició més cuquiiiii! XD Encara no m'he estrenat amb els Petits Plaers, sé que ho acabaré fent perquè tots en parleu molt bé. L'apunto perquè com dius, amb el Nobel mato dos pardals d'un tret.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan el vaig comprar no sabia que era un Nobel, però això em fa sentir encara millor després d'haver-lo llegit, haha.
      Aqueest és el primer que llegeixo d'aquesta col·lecció i crec que continuaré.

      Elimina