dilluns, 15 de maig del 2017

El professor d'història

Resultado de imagen de el professor d'historia joan f mira   Un professor d'història de la Universitat de València pateix un accident lleu a l'entrada de la facultat. Aquest incident, aparentment sense importància, fa que el professor reflexioni i ajorni el seu retorn a les classes.
   Poca cosa més puc dir d'un llibre que he deixat a la pàgina 49 de 308, i no perquè pensi que no és una bona lectura, ans al contrari, està molt ben escrit i convida a la reflexió sobre la societat actual, no és un simple entreteniment. El que m'ha passat és que les seves frases llargues i profundes, la manca de diàleg i el moment personal que m'ha generat com a lectora Patria fa que ara mateix no sigui el millor moment per treure-li tot el suc, que en té i de sobres. Segurament hi retorni més endavant.

4 comentaris:

  1. De vegades una manera d'escriure no ens entra, i no hi ha manera. Ja ho veuràs quan hi tornis, si és que no era el moment, o si és que no és el teu estil. Jo el desconeixia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No m'ha semblat un llibre difícil de llegir tot i la manera com està escrit, el que trobo és que s'ha d'estar predisposat a llegir-lo, és una reflexió sobre la vida, el treball, la societat, que fa una persona gran amb molt de coneixement. És un bon llibre sens dubte.

      Elimina
  2. Quan això passa (a mi sovint) el millor es deixar la lectura per una millor ocasió i passar a un altre llibre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, ja veig que no sóc l'única a qui li passen aquestes coses, sap greu perquè està ben escrit i és un bon llibre.

      Elimina