diumenge, 16 de novembre del 2014

Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue'm vine

Resultado de imagen de si em dius vine ho deixo tot pero digue'm vine    En Dani acaba de ser abandonat per la seva dona i no sap com enfrontar-se a aquest fet. La seva vida no ha estat gens fàcil, començant pel fet que és nan, com els seus pares. A més, la seva feina és ben peculiar, es dedica a cercar nens desapareguts.
    Algunes persones que han passat  per la seva vida l'han marcat profundament, fins al punt que contínuament rememora els fets i les paraules que van acompanyar la relació amb aquestes persones. 
    En el mateix dia en què és abandonat per la seva dona inicia la recerca d'un nen desaparegut a l'ílla de Capri, que també forma part del seu passat.
    Tot i que la trama promet se m'ha fet excessivament curt i a vegades superficial en el tractament d'algun personatge. De fet m'ha semblat un llibre per a adolescents, que conté alguna frase d'allò que m'ha semblat autoajuda. He llegit algunes crítiques que el valoren fantàsticament i ha sigut un èxit de vendes, això vol dir alguna cosa, és possible que no m'hagi arribat al fons del cor.



5 comentaris:

  1. No he llegit res de l'Espinosa, igual faig mal fet, però no me'n refio de les excessives bondats de la majoria de critiques que li fan als seus llibres. Me’ls imagino una mica com el descrius.


    Et deixo l’enllaç a la nova web per si t’interessa.
    http://quaderndemots.cat/

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, que m'interessa la teva nova web, tot i que em costa una mica acostumar-me a wordpress, és molt completa i molt dinàmica, has tingut molta traça a l'hora de fer el disseny.
      I de l'Espinosa, m'ha decebut, com ja he dit sembla una novel·leta per a adolescents, i conec uns quants que hi estan encantats.

      Elimina
    2. I les fotos de mussols maquíssimes!!!

      Elimina
  2. Bones Botika!
    Jo també em vaig acostar a aquest degut a l'èxit d'Espinosa, però el vaig deixar de seguida, no em feia el pes, i pel que dius si hi hagués posat paciència tampoc hagués guanyat gaire res. Ja és un autor que pels temes que tracta i pel que escriu tampoc m'atrau gaire, però s'ha de provar, que mai se sap.
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho veus, no t'has perdut res, tot i que es llegeix ràpidament i fàcil, i com dius, s'ha de provar i si es deixa a mitges no passa res.

      Salutacions!

      Elimina