diumenge, 25 d’agost del 2013

Històries veïnals - Obra col·lectiva


    Fa ja un quants anys que El Veí de dalt i uns quants blocaires més van encetar les Històries veïnals, on es proposa un tema, unes imatges, unes cançons, qualsevol cosa que se'ls vingui al cap, per escriure petits relats relacionats amb els temes proposats. Així, més o menys van començar aquestes tongades d'històries d'allò més imaginatives, divertides i/o tendres, i que segueixen any rere any, cada vegada amb diferents col·laboradors organitzats sota la batuta del Veí. 

    Un altre cop ha anat a parar a les meves mans un llibre de relats curts, que no acostumen a agradar-me, i un altre cop m'haig de desdir, ja que la lectura m'ha resultat d'allò més entretinguda. No sé si tenen gran qualitat literària, però són tan diferents i originals que no me'n puc estar de recomanar-les. Per a més informació i més acurada, cal visitar el bloc del Veí: http://malerudeveuret.blogspot.com.es/.
     I a més, el recull d'Històries veïnals va venir acompanyat d'un llibre anomenat Històries pornohumorístiques a dues llengües i quatre mans, un altre recull de relats una mica més llargs i força més calents que les Històries... No hi ha com veure la vida amb sentit de l'humor.
     I amb aquest dos llibres tan diferents del que acostumo a llegir normalment, s'acaben les vacances d'estiu.

    

2 comentaris:

  1. Una lectura entretinguda i diferent, això sempre està bé. No l'he llegit encara que si que segueixo al Veí.

    Canvi d'imatge!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si al seu bloc es poden llegir les Històries... Jo li vaig comprar el llibre, s'ho van editar ells i s'ho mereixen.
      Efectivament, he actualitzat una mica el bloc (amb la inestimable ajuda del jovent de casa, clar, jeje)

      Elimina