diumenge, 19 d’agost del 2012

El verano de los juguetes muertos



    L'inspector Héctor Salgado torna d'unes "vacances" obligades a causa d'un comportament fora de les normes. Mentre espera la resolució del seu cas el seu cap li assigna, de manera extraoficial, la investigació de la mort d'un jove de bona família. Tot apunta a un suïcidi, però la mare del jove, que el va abandonar quan era petit, no creu en aquesta teoria, i presiona la policia per tal que esbrinin la veritat. 
   En un agost xafogós clàssic dels estius de Barcelona, Salgado i els seus companys treballen en aquest cas, mentre que l'error que va cometre Salgado i que va provocar la seva separació del servei li va passant factura en forma d'estranyes i amenaçants circumstàncies.
   Aquest és un llibre típic per llegir a la platja, imaginant els carrers de la Barcelona agobiant de calor de l'estiu, molt entretingut i proper, amb una trama força interessant i uns personatges acceptablement creïbles. Què més es pot demanar per 6,95 euros, en una edició de butxaca bastant resistent?

2 comentaris:

  1. Tinc pendent l'autor, semblen llibre entretinguts i ben escrits. Ara només em falta trobar-los i temps per llegir-los.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La novel·la negra és un dels meus gèneres favorits, però em cansa tanta d'americana, per això és d'agrair quan apareix un autor d'aquí i que a més ho fa bé.
      Hi ha tantes lectures pendents i tan poc temps, oi que sí?

      Elimina